Geitenwollen sokken – handgebreid en van hoge kwaliteit

Bestel echte handgebreide geitenwollen sokken online in onze webshop. De sokken zijn verkrijgbaar in maat 38 t/m 49. Hoe meer geiten wollen sokken je bestelt, hoe hoger je korting. Gratis verzending!

ten wollen sokken kopen – geen verzendkosten!

Onze geitenwollen sokken hebben als typische kenmerken dik, warm en grijs-gemêleerd. De geitenwollen sokken zijn handgebreid van een hoge kwaliteit echte sokkenwol. De sokken zitten erg comfortabel. Ze houden je voeten heerlijk warm tijdens de koude wintermaanden.

Door de “ouderwetse” manier van breien ontbreken hinderlijke naden en wordt irritatie voorkomen. Zo loop je fijn op geitenwollen sokken thuis, ook worden ze vaak gedragen in klompen of laarzen en zijn ideaal in schaatsen.

Maten

De sokken zijn verkrijgbaar in de maten 38-39 t/m 48-49. Hoe meer sokken je bestelt, hoe hoger je korting. Geiten wollen sokken zijn een mooi cadeau of relatiegeschenk, voor zowel jong als oud.

Geitenwollen sokken kopen

  1. Geiten wollen sokken verkrijgbaar in diverse maten
  2. Gratis verzending binnen Nederland
  3. Veilig betalen via iDeal, PayPal, credit card, Bancontact/Mister Cash, Belfius Direct Net, KBC/CBC, SOFORT Banking of overschrijving.
  4. Niet thuis? Geen probleem. De meeste bestellingen passen door de brievenbus.

Handgebreid met hoge kwaliteit

De hoge kwaliteit garen waarmee de handgebreide sokken zijn gemaakt bestaat uit 20% scheerwol, 20% polyamide en 60% polyacryl. De geitenwollen sokken kunnen in de wasmachine op dertig graden. Om zo lang mogelijk van je sokken te genieten gebruik je geen wasdroger. Onze sokken zijn gemaakt van hoge kwaliteit duurzame wol uit Nederland.

Geitenwollen sokken

De geitenwollen sok is gebreid van schaapswol. De geit heeft niets met één van de meest besproken sokken te maken. De moeder aller sokken, zoals de geiten wollen sok ook wel wordt omschreven, wordt van oudsher gebreid van schaapswol. Op het platteland breide bijna iedere vrouw. Een traditie die langzaam verloren is gegaan. Gelukkig zijn er nog steeds ervaren breisters die graag een paar sokken op de pennen hebben om daar fijne sokken van te breien. Deze sokken zijn nu te koop in onze webshop.